Veli Yorumları

Mehmet Oyal den çok memnunum. Kızımdaki özgüven problemini tyatro çalışmaları ile destekleyen öğretmenlerimize teşekkür ederim. Ve bizi güleyüzleiyle karşılayn tüm kadroya teşekkürler.

Aynur DEDE Öğrenci Velisi

Aynur DEDEÖğrenci Velisi

Mehmet Oyal deki öğretmen kalitesinden çok memnunum. Ve tabi biz velileri unutmayan , bizler içinde çeşitli kurslar açan idaremize de teşekkürler.

Gülperi POLAT Öğrenci Velisi

Gülperi POLATÖğrenci Velisi

Öğretmenlerimizin bizimle olan ilgisi çok iyi. Varolan problemelrin hızlıca çözüm bulması beni memnun ediyor.

Tayibe TAN Öğrenci Velisi

Tayibe TANÖğrenci Velisi

Öğretmenlerimizin Hakan için hazırladığı özel program ve yoğun çalışması neticesinde şuan devlet okulumuzda problem yaşamıyoruz. Yönetimin bizim özel problemlerimize dahi çözüm bulması gerçekten çok iyi.

Ümmü TÜRKMEN Öğrenci Velisi

Ümmü TÜRKMENÖğrenci Velisi

Öğretmenlerimizin ilgisi çok güzel . Özellikle çocuğumun davranış problemleri için yapmış oldukları terapiler ve bize gösterdikleri yollar sayesinde problemlerimizi aşıyoruz.Servislerin bize kolaylık sağlaması bizi mutlu ediyor.

Sevgi SEZGİN Öğrenci Velisi

Sevgi SEZGİNÖğrenci Velisi

Otizmli olan oğlum un öz bakım becerilerinde gelişme göstermesi beni memnun ediyor. Özellikle Bedriye hocamızın yoğun ilgisi mükemmel.

Şermin YILMAZ Öğrenci Velisi

Şermin YILMAZÖğrenci Velisi

Mehmet Oyal e başladığımızda Yasin in kesinlikle derslere girmek istemiyor , zorla taşıyarak derslere sokuyorduk . Özellikle teknolojik aletlerin satıldığı yerlerin , bakkal ve marketlerin önlerinden geçemiyorduk. Hayatımız bu kadar zorken şimdi bu zorlukları yaşamıyoruz. Yasin ile her yere gidebiliyoruz. Dışarıya çıkmaktan çekinmiyorum. Öğretmenlerimizin ve idaremizin ilgisi ve sevgisi için çok çok teşekkürler.

Besna KARANFİL Öğrenci Velisi

Besna KARANFİLÖğrenci Velisi

Mehmet Oyal e başladığımızda Mehmet Ali ilkokul 3. Sınıfa gidiyordu ve okuma yazma bilmiyordu. Eğitime başladıktan sonra okuma – yazmayı öğrendi. Matematik ve diğer akademik becerileri geliştirdi. Ve tabi disiplinli yaklaşımları sayesinde hayatını disipline soktu. Hocalarımızın değerler eğitimi de vermesi benim söylediğim ama yapmadığı şeyleri de yapmaya başlamasını sağladı.

Meryem GÜNAY Öğrenci Velisi

Meryem GÜNAYÖğrenci Velisi

Öğretmenlerimizin çabalarından ve bizleri çalışmalarına dahil etmesinden çok memnunum. Genel olarak öğretmen, idare , hizmetli ve servis çalışanlarına teşekkürler.

Netice ORUÇ Öğrenci Velisi

Netice ORUÇÖğrenci Velisi

Down sendromlu olan oğlum Keremcan ın el becerilerinde baya gelişme sağladık. Kurumumuzdan memnunuz.

Şadiye SAİN Öğrenci Velisi

Şadiye SAİNÖğrenci Velisi

Çocuğum Mehmet Oyal e başladığından beri sosyal gelişimi gelişti. Verilen fazla olan ana sınıfı çevreyle iletişimini artırdı. Bireysel eğitim, ana sınıfı, duyu bütünleme ve dil çalışmaları ile okulumuzdan çok memnunum.

Selvinaz ŞİŞMAN Öğrenci Velisi

Selvinaz ŞİŞMANÖğrenci Velisi

Ticari kaygıları olmayan, çocuklarımızın eğitim ve gelişimsel kaynaşması sağlandığı bir kurum olduğu için memnunum.

Leyla BİTER Öğrenci Velisi

Leyla BİTERÖğrenci Velisi

Kızım Mukina kurumdan aldığım fizik tedavi hizmetleri ile eskiye oranla elini, ayağını daha aktif kullanıyor. Baya gelişme katettik. Fizyoterapistlerimizden çok memnunum. Zihinsel engeli olmayan kızım bu fiziksel sorunları nedeni ile içine kapanıktı. Kurumumuzdan ekstra sosyal gelişimi için sınıf etkinleriyle destek aldıktan sonra biraz daha mutlu ve ilişkileri iyi oldu.

Rahime DOĞAN Öğrenci Velisi

Rahime DOĞANÖğrenci Velisi

Çocuğum Mehmet Oyal e başladığında sadece 4 kelime söyleyebiliyordu. Akıcı konuşması yoktu. Şuan akranları ile aynı seviyede konuşuyor. Hocalarımıza teşekkür ediyorum. Bizlere de kurslar açıldığı için idaremize teşekkür ediyorum.

Şirin ALKIŞ Öğrenci Velisi

Şirin ALKIŞÖğrenci Velisi

WeCreativez WhatsApp Support
Hoşgeldiniz, bize buradan ulaşabilirsiniz.